Dopefish Lives - Live Video Game Stream

"more gooder then you're moms' stream"
Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies


All times are UTC + 1 hour [ DST ]



Welcome
Welcome to the dopelives.com forums.

http://dopelives.com/

Register or log in.

join our community today!


Home Page Home Page  [ 3 posts ] 
  Print view | E-mail friend
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
 Post subject: Steam/Amnesia's being a ******.
PostPosted: Sat Aug 27, 2011 1:13 am 
User avatar

Joined: Fri Jun 10, 2011 5:15 am
Posts: 5
Title's quite explanatory on it's own.
So, dope introduced me to Amnesia, and today I thought, 'Well ****, why don't I play it?'
To see if I could handle it, I downloaded the demo on Steam and everything was going smoothly. I click 'Play' and it launches and everything, and that launcher window pops up that asks me about my graphic/sound options, and I assume everything's cool.
So that closes, and I get two new windows. One is, what I suppose is the game window, and then I get an error. Tells me I need to make sure my graphic drivers are up to date! I go to see if it is, and my laptop says everything is peachy keen and up to date. So I try again and get the same results.
Even if I put everything on it's lowest goddamn settings, it still takes a **** on my face and gives me that error crap.
Halp. What do?


i made this when i was 16 and can't delete but i'm at least 50% cooler now i swear


Report this post
Top
 Profile  
 
 
Offline 
 Post subject: Re: Steam/Amnesia's being a ******.
PostPosted: Sat Sep 03, 2011 2:49 pm 
User avatar
Gold Member

Joined: Sat Apr 23, 2011 3:10 pm
Posts: 210
Location: Liverpool, England
>laptop

You likely don't have the required minimum pixel shader version (and no you can't download a pixel shader, it's built into the card).


Image


Report this post
Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: Steam/Amnesia's being a ******.
PostPosted: Sat Sep 03, 2011 11:59 pm 
User avatar
Regular

Joined: Tue Jul 19, 2011 1:55 pm
Posts: 69
NotoriousPyro wrote:
>laptop

You likely don't have the required minimum pixel shader version (and no you can't download a pixel shader, it's built into the card).


download a pixel shader just like you can download new ram?

http://downloadmoreram.com/


Report this post
Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
Home Page Home Page  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  

cron
Donate Now
Donate Now


Powered by Skin-Lab © Alpha Trion
Hosted by © 2017 FreeForums.org | Create a free forum | Powered by phpBB
About FreeForums | Legal | Advertise Here | Investors | Contact FreeForums.org
suspicion-preferred